Studio Speld / funt2000 - Shutterstock / Rijnmond - YT

KNVB wil EasyToys niet als clubsponsor: ‘Erotische speeltjes mogelijk in Qatar gemaakt’

De KNVB heeft ferm opgetreden om te voorkomen dat EasyToys, producent van erotische speeltjes, hoofdsponsor werd van FC Emmen. Volgens de voetbalbond valt er niet uit te sluiten dat de speeltjes in Qatar, onder erbarmelijke omstandigheden, worden gemaakt.

Directeur van de KNVB Eric Gudde: “Vooral de BDSM-afdeling is van opvallend hoge kwaliteit. Dat kan geen toeval zijn. Wij kunnen niet onderdeel zijn van de mogelijke uitbuiting van Nepalese gastarbeiders die in de brandende zon elke dag honderden dildo’s maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Liever hebben wij een gerenomeerde shirt sponsor. Eentje die zijn sporen al heeft verdiend in het criminele circuit. Je wil met sponsoring toch graag criminelen aanzetten om bij jouw zaken te komen doen. Met een paar plastic lullen trek je hooguit wat pooiers, mensenhandelaren. Voor banken is dat kruimelwerk.

Reageer
gravatar

Men spreekt in Drenthe thans van ‘Gliding’, maar alleen als het veld voorafgaand goed en voldoende gesproeid is. Echter nooit van achteren; dat levert alleen maar rood op en sta je voor de komende twee potjes buitenspel.

Reageer