Studio Speld / Nancy Beijersbergen ; polkadot_photo ; Irina Borsuchenko - Shutterstock / Rijksoverheid - YT

Rutte geeft Grapperhaus toch rol bij persconferentie

Ferd Grapperhaus heeft tegen de verwachtingen in een rol gekregen bij de persconferentie van het kabinet. De minister van Justitie & Veiligheid hoort op de achtergrond aan hoe premier Mark Rutte de nieuwe coronamaatregelen bekendmaakt.

“Deze maatregelen zijn nodig”, zegt Rutte, terwijl hij even over zijn schouder kijkt, “omdat sommige mensen kennelijk niet in staat zijn zich aan de basisregels te houden.”

Verwacht werd juist dat Rutte Grapperhaus zo min mogelijk zou inzetten bij de communicatie over coronamaatregelen. “Dit laat zien dat de minister binnen het kabinet nog altijd serieus genomen wordt”, denkt politiek commentator Albert Bos.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies 0p deze pagina, lees aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer lnformatie,…….http://[email protected]