Rijksoverheid / Youtube

Deze coronamaatregelen kunnen we vanavond verwachten

Om het toenemende aantal coronabesmettingen in te dammen kondigt het kabinet vanavond naar verwachting een nieuwe reeks maatregelen aan. Welke maatregelen precies worden genomen is officieel nog niet bekend, maar via informele kanalen is al een en ander uitgelekt. 

Eerstejaars studenten worden hergroend

Vooral in studentensteden neemt het aantal besmettingen de laatste weken snel toe. Om het aantal aanwezigen bij studentenverenigingen terug te dringen zullen alle eerstejaarsstudenten verplicht worden hergroend. 

Bezoek aan vrienden en familie alleen nog maar op afspraak

Veel besmettingen vinden plaats in huiselijke kring. Om de oorsprong van besmettingen te kunnen herleiden moet iedereen die op bezoek gaat bij vrienden of familie van tevoren een afspraak maken. Dat mag via WhatsApp zijn of een belletje, maar onaangekondigd met een fles wijn op de stoep staan is er voorlopig niet meer bij.

Code rood voor ministers van Volksgezondheid die testcapaciteit niet op orde hebben

Het gebrek aan testcapaciteit is zo schrijnend geworden dat ministers van Volksgezondheid code rood krijgen. De ministers mogen niet reizen tot de testcapaciteit weer op orde is. 

Het bord ‘de provincie Noord-Holland heet u welkom’ wordt afgeplakt

Wie nu over de weg Noord-Holland binnenreist wordt vriendelijk begroet door een bord met het opschrift ‘de provincie Noord-Holland heet u welkom’. Zulke teksten zijn in deze tijd niet verantwoord en zullen worden afgeplakt. De provincie Noord-Holland heet u helemaal niet welkom, de provincie Noord-Holland vindt dat u beter thuis kunt blijven.

Woningbouw wordt stilgelegd

De verspreiding van het coronavirus vindt momenteel vooral in de thuissituatie plaats. Het kabinet gaat daarom stoppen met het bouwen van woningen. Als mensen geen huis hebben, kunnen ze ook niet thuis besmet raken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fulltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer informatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fulltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies op deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer informatie,

Reageer
gravatar

Leuk hoor die coronamaatregelen. Maar hoe zit het met de rechtstaat? Die is corrupt!

Meneer Wilders van de PVV wordt wel veroordeelt maar zo’n gast als Akwasi niet. Hij heeft van linkse gekkies zelfs een FunX Power Award gekregen!

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Kleindochter Corrie, In mijn tijd was er nog geen politicus die er een gewoonte van maakte om zijn collega’s uit te schelden en eindeloos dezelfde lelijke zinnetjes over buitenlanders riep in de verwachting dat hij daardoor ooit wel zijn gelijk zal halen.

gravatar

Ja moeder, Die goede oude tijd, toen had iedere politicus de trias politica nog hoog in de vaandel staan. Politici die ons land een bananenrepubliek vonden, emigreerden toen nog gewoon naar een ander land. En nu zeult onze kleindochter met een landverrader.