MaciejGillert / Shutterstock

KNVB gaat voor De Boer: ‘Niemand zo beschikbaar als hij’

Frank de Boer wordt vrijwel zeker de nieuwe bondscoach. Volgens de KNVB is hij ‘verreweg de meest beschikbare trainer die er is’.

“Niemand is zo voorhanden als Frank”, aldus KNVB-directeur Eric Gudde.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdlenen …….. Je kunt 7000-18000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkeIljk, volg gew00n de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibeie baan maar een g0ede kaNs. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Mijn stem kan niet genoeg worden gehoord. Dus ook hier het onderstaande bericht.

Bij het eerste elftal van VVV-Venlo voetballen geen Marokkanen en dat kun je aan hun fantastische prestaties wel merken. De spelers behoeven niet af en toe tijdens de wedstrijd te knielen en te buigen op een oude hoofdvot van hun moeder. En dat scheelt al gauw een doelpuntje of twee!

Reageer