Factcheck Algemene Beschouwingen 2020

De enige factcheck die ertoe doet; de factcheck van De Speld.

Abonneer op ons Youtube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

De Speld zit helemaal fout. Om dat duidelijk te maken heb ik de moeite genomen om een vertaling te maken:
De enige snelle sjek die er toe doet, is het snelle sjekkie van De Speld.
Dat is is verboden tabaksreclame!

• Reageer
gravatar

Hoe durven jullie vanuit jullie ivoren grachtengordel op de Zuidas een club van het echte volk te beschimpen?? Let maar op! Als het volk wil dat PSV kampioen wordt gaat het ook gebeuren. WE LEVEN HIER TOCH IN EEN DEMOCRATIE OFNIEDAN??

• Reageer
gravatar

Bij het eerste elftal van VVV-Venlo voetballen geen Marokkanen en dat kun je aan hun fantastische prestaties wel merken. De spelers behoeven niet af en toe tijdens de wedstrijd te knielen en te buigen op een oude hoofdvot van hun moeder. En dat scheelt al gauw een doelpuntje of twee!