Factcheck Algemene Beschouwingen 2020

De enige factcheck die ertoe doet; de factcheck van De Speld.

Abonneer op ons Youtube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 15470 tot $ 22470 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe.

http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Hoe durven jullie vanuit jullie ivoren grachtengordel op de Zuidas een club van het echte volk te beschimpen?? Let maar op! Als het volk wil dat PSV kampioen wordt gaat het ook gebeuren. WE LEVEN HIER TOCH IN EEN DEMOCRATIE OFNIEDAN??

Reageer
gravatar

Bij het eerste elftal van VVV-Venlo voetballen geen Marokkanen en dat kun je aan hun fantastische prestaties wel merken. De spelers behoeven niet af en toe tijdens de wedstrijd te knielen en te buigen op een oude hoofdvot van hun moeder. En dat scheelt al gauw een doelpuntje of twee!

gravatar

De Speld zit helemaal fout. Om dat duidelijk te maken heb ik de moeite genomen om een vertaling te maken:
De enige snelle sjek die er toe doet, is het snelle sjekkie van De Speld.
Dat is is verboden tabaksreclame!

Reageer