Evan El-Amin / Shutterstock

Trump wist al vroeg van gevaar bosbranden: ‘Wilde geen paniek zaaien’

President Trump wist al maanden geleden van de grote gevaren van bosbranden in de staten Californië en Oregon. Zo wist de president dat het hier niet ging om een golf bosbrandjes zoals die rond deze tijd van het jaar wel vaker voorkomen, maar dat er sprake was van een veel gevaarlijkere situatie die meer mensenlevens zou kosten. Trump verklaart de informatie te hebben achtergehouden om geen paniek te zaaien.

“Zodra mensen horen dat er een dodelijke bosbrand hun kant op komt gaan ze zich onvoorspelbaar gedragen”, zegt de president. “Mensen dachten dat het zich zou verspreiden via contact, maar het gaat via de lucht. Dat is veel gevaarlijker. Maar dat is nog geen reden om direct ‘dood’ en ‘sterfte’ te gaan roepen. Dat is slecht voor de economie, er ontstaat paniek. Dat wil je voorkomen, dat is niet waar het om gaat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 15470 tot $ 22470 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe.

http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Yes, I’m like the great emperor of Rome: Nero. And like This German leader, I forgot his name, only I can easily creatie a 1000 year empire, since I’m still very young.