Studio Speld / Omroep Brabant - YT / Rob Pouw - YT

Stef Clement boos: ‘Ducrot wilde niet overnemen’

‘Hij liet mij al het werk doen’

Een opmerkelijk moment in de Tour zondag tijdens de etappe naar de Grand Colombier. Lange tijd bleef bij de NOS commentator Stef Clement aan het woord, terwijl de kijkers eigenlijk Maarten Ducrot hadden verwacht. Ook Clement zelf snapte er niets van.

“Ik ben echt boos. Op een gegeven moment was ik gewoon op. Toen heb ik Ducrot drie keer gevraagd om over te nemen, maar hij wilde steeds niet. Nu liet hij mij al het werk doen.”

Clement voelt zich ‘geflikt’ door Ducrot. “Ik snap dat wielrennen eerst het bordje van een ander leegeten is, maar dit is gewoon niet collegiaal. Nu moest ik de kastanjes voor hem uit het vuur slepen, en kwam hij pas in de finale aan de beurt. Dit doe ik echt niet nog een keer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *