Jim Moore / flickr

Ernst (45) uit Woudrichem heeft nog nooit Op1 gepresenteerd

De 45-jarige Ernst uit Woudrichem heeft een bijzonder maar ook aangrijpend verhaal: hij heeft nog nooit de talkshow Op1 gepresenteerd.

Door zijn gebrek is Ernst inmiddels alle aansluiting met vrienden kwijt. “In de kroeg gaat het alleen nog maar over hoe het is om van de autocue te lezen, of wat de beste manier is om Ab Osterhaus te interviewen. Zelf sta ik er dan een beetje schaapachtig bij te lachen. Stiekem zou ik ook wel willen weten hoe Willemijn Veenhoven in het echt is, maar ja, ik lijk volledig te zijn vergeten door de publieke omroep.”

Waarom hij nog niet is gevraagd, is de vrachtwagenchauffeur een raadsel. “Sommige van m’n vrienden zijn al meerdere keren gestopt en weer begonnen als presentator. De NPO laat me hier gewoon stikken. Natuurlijk heb ik nul ervaring als presentator, en ben ik totaal niet geschikt. Maar dat is nog geen reden om mij niet een keertje Joost Vullings het vuur aan de schenen te laten leggen. Waarom Sander Schimmelpenninck wel en ik niet? Niemand die me dat kan uitleggen.”

Ernst heeft inmiddels alle vertrouwen in de publieke omroep verloren. “De NPO zegt er te zijn voor iedereen. Dat is een leugen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zolang er maar geen plofkinderen hier naartoe gehaald worden, mogen ze zoveel presentatoren rouleren als ze maar willen.

# Nederlandveilig

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Ik heb in Hilversum flink geklaagd, dat jij nog niet aan de beurt bent geweest en vertelt dat jij uiterst betrouwbaar bent.

Ik heb zo ook jouw verwijt van leeftijdsdiscriminatie voorgelegd, Daarom werd hard gelachen, nadat een lange rij oudere medewerkers – die jij minachtend boomer noemt – werd opgesomd.

Heel veel liefs van jouw eigen Dodo
xxx