Google Maps / Studio Speld

We rangschikten 4 Waddeneilanden op hoezeer ze klinken als het woord ‘aanbeland’

Ah, de Waddeneilanden – sommigen van ze lijken qua naam meer op ‘aanbeland’ dan anderen. We zetten ze voor je op een rijtje, gerangschikt van ‘minst lijkende op aanbeland’ tot aan ‘meest lijkende op aanbeland.’

4. Op nummer vier staat het mooie Schiermonnikoog. Het klinkt amper als aanbeland, met die gekke klanken als ‘sch’ en ‘ierm’ en ‘onnikoog’.

3. Zijn we inmiddels aangekomen bij de nummer drie op deze lijst: het altijd gezellige Texel. Texel, je komt er wel. Maar met slechts twee lettergrepen staat het nogal ver af van het woord aanbeland.

2. Op twee staat Terschelling. Terschelling, waarheen mijn jeugd ging! Maar waar mijn jeugd niet is ‘aanbeland’.

1. En de winnaar is…Vlieland! Dichterbij de klank van ‘aanbeland’ komen we niet. Het rijmt zelfs!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe..

http://netprofit10.com

Reageer