Sander Veenhuis / YouTube.com

Man heeft al zo veel boodschappen zelf gescand dat hij nu wel van zichzelf een product gratis mee mag nemen

Met het scannen van zijn weekboodschappen had Renzo de kassières al veel werk ontnomen. ‘’Vooral de multipakken toiletpapier, die mijn huisgenoten en ik toch wel veel nodig hebben, zijn echt irritant om langs dat hele scanapparaat te halen. Dat snap ik heel goed. Ik wil de kassières best een handje helpen en het gewoon zelf doen, maar op een gegeven moment ben ik er ook wel klaar mee’’, vertelt Renzo.

‘’Daarom neem ik zo nu en dan iets voor mezelf mee, aangezien ik supermarkten flink wat personeelskosten bespaar. Ik maak het dan niet te bont hoor. Meestal gaat het om een lamsboutje van excellent of een flesje Moët.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm, geef mij toch maar de kassière. Daar kun je lekker mee kletsen en je wordt bovendien nog op de hoogte gehouden van nieuwtjes/roddels uit de buurt.

Bovendien staat voor het ‘gratis ‘meenemen van producten een boete van 181 euro.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer