Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Deze jongen OWNT TikTok

Benieuwd wie het populaire videoplatform TikTok helemaal OWNT? Deze jongen! Met zijn komische overkomen en zijn 1,361 miljard volgers wint hij het van ieder andere TikTokker.

Even werd gedacht dat het de 17-jarige Haley was die TikTok ownt, vanwege haar geniale dansje op de muziek van Doja Cat. Gisteren kwam déze jongen echter keihard terug met een aanpassing in de exportregelgeving, waardoor een dergelijke overname door een buitenlands bedrijf niet zomaar mag zonder instemming van Peking. Yes!

Volgens de Verenigde Staten heeft deze jongen de poppen aan het dansen gekregen. Dat móéten we zien!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer