Studio Speld

Winkel verkoopt producten waar kennelijk vraag naar is

Het is weer zover. De schappen van de Albert Heijn liggen weer vol met producten die sommige mensen willen kopen. Blijkbaar werkt het zo goed om producten te verkopen waar vraag naar is, dat de Albert Heijn heeft besloten het wel vier maanden in het jaar te doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Nou nou, is deze reactie, in naam van Akwasi, nu echt nodig?

Akwasi is een Nederlander met een migratieachtergrond die onderdeel willen zijn van een diverse en inclusieve maatschappij, maar helaas moeten opboksen tegen discriminatie en vooroordelen.

Dat valt niet mee voor een zwarte.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

gravatar

Lieve Corrie,

Ik ben het helemaal met jou eens. Negerzoenen zijn ook helemaal niet lekker. Maar bij die van jou moet ik altijd aan appeltaart denken. Zo lekker.

Veel liefs,
Dodo
xxx