View Apart / Shutterstock.com

Renner krijgt via oortje door dat hij is gevallen

Er is veel kritiek op het gebruik van oortjes in het wielrennen, maar het heeft ook zeker voordelen. Dat bewees deze renner. Hij kreeg via zijn oortje door dat hij was gevallen en kon zo direct zijn kansen op etappewinst inschatten.

“Voor renners is het echt ideaal”, vertelt de bewuste renner vanuit een ravijn. “Je weet precies waar je zit, of waar je ligt in dit geval. Ik was in een fase in de koers beland dat ik het overzicht een beetje kwijt was. Het is prettig dat mijn ploegleider me dan direct kan doorgeven: ‘JE BENT SNOEIHARD GEVALLEN! OEIIIIII DAT ZIET ER NIET GOED UIT ZEG’. Dan weet je als renner meteen dat er nog wat werk aan de winkel is. En je wil toch weten hoe je er aan toe bent. Mijn ploegleider wist direct te vertellen dat ik mogelijk mijn sleutelbeen heb gebroken, maar voorlopig wel verder kan.”

Misschien dat het de koers te gecontroleerd maakt, beseft ook de gehavende renner, maar hij ervaart het vooral als prettig dat hij in de koers te horen kan krijgen dat hij moet oppassen voor de bocht die hij net gemist heeft.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik DOe..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Ferd, die heel veel van mij houdt en ook een beetje van mijn dochter, was ook uit de bocht gevlogen. Gelukkig hoorde hij in zijn oortje dat ploegleider Mark hem komt voortduwen tot hij weer helemaal bij de ploeg is.

Reageer