Studio Speld / Shutterstock / pikcha

Toevallig: man kent heel veel vrouwen met de achternaam ‘Tinder’

Wat een toeval. Felix (23) uit Amsterdam kent wel heel veel vrouwen met dezelfde achternaam. Een groot deel van zijn contactenlijst op zijn telefoon bestaat uit vrouwen met een of andere gekke buitenlandse achternaam genaamd: ‘Tinder’.

Volgens de verhalen van Felix is de familie Tinder erg aantrekkelijk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer