Dusan Petkovic / Shutterstock.com

Op het Youtubekanaal van Dr. CoronaPropper vind je de lekkerste filmpjes van mensen die op corona getest worden

‘Ik kan echt uren kijken naar zo’n staaf die helemaal achterin zo’n neusholte gaat’

Er zijn veel mensen die er stiekem maar geen genoeg van kunnen krijgen: kijken naar filmpjes waarin mensen worden getest op het coronavirus. GGD-medewerker Sandra Molstra deelt op haar Youtubekanaal als Dr. CoronaPropper elke dag filmpjes van mensen die een enorm lang wattenstaafje diep in hun neusholte geduwd krijgen.

Molstra zegt hele enthousiaste reacties te krijgen op haar beeldmateriaal. “Ik zet er altijd ontspannende muziek onder, dat vinden mensen fijn.” Hoe het komt dat de filmpjes zo populair zijn? “Het is iets met ASMR geloof ik. Het ritueel, de staaf. Er komt ook vaak wat meer mee naar buiten als je het staafje weer naar buiten neemt.”

Als Molstra iemand met een grote neus de teststraat in ziet rijden wordt ze direct enthousiast. “Ik vraag altijd netjes toestemming hoor. Maar ja, grote neuzen scoren. Daar ga je niet alleen diep, maar dan roer je met dat staafje ook echt nog even rond in dat slijmvlies. Voor een buitenstaander is het dan net alsof je met een haakje iemands hersenen zo weer naar buiten gaat trekken, zoals de oude Egyptenaren dat deden wanneer ze iemand gingen mummificeren. Als mensen dan flink traanogen krijgen en kokhalzende geluiden maken, ja dan heb je gewoon goud in handen.”

De 26-jarige Marjolein kan niet precies uitleggen wat ze zo lekker vindt aan die filmpjes. “Ik denk dat het komt door hoe díép die staafjes gaan. Je denkt steeds: ‘nu kan ‘ie echt niet verder’, en dan gaat ‘ie nóg verder! Ik krijg helemaal tintelingen in mijn nek als ik dat zie. Heerlijk.”

Ook de 33-jarige Adil kan er geen genoeg van krijgen. “Soms lig ik in bed ineens een halfuur te kijken, dan moet ik mezelf echt dwingen om mijn telefoon weg te leggen. Keeltesten spoel ik door, die doen me niet zoveel. Het moet echt een kleine opening zijn. Kijk, dit is mijn lievelings. Je ziet die ogen van die man echt helemaal naar achteren rollen, dat been begint te trillen. Dit is echt de langste neusholte die ik ooit heb gezien. En dan bááám! Haha, ja sorry, ik ga daar gewoon zo lekker op. Het kan me niet diep genoeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Nou, echt stimulerend om je te laten testen op Corona is dit verhaal niet.

Trouwens, op Youtube is een filmpje te zien waarin Simoon Hermus (auteur van dit artikel) meeloopt in een demonstratie van Viruswaanzin/waarheid.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Lieve schat,

Ik vind het moedig dat jij met jouw prikoogjes kennelijk het hele lange verhaal hebt gelezen. Dat was flink doorzette, want het deed natuurlijk ongelooflijk veel pijn.

Lees mijn reactie daarom maar over een paar uur, als het geprik minder is.

Jouw schattebout
xxx