NOS

Begroting gaat weer alleen maar over geld

De coalitiepartijen zijn het bijna eens over de begroting voor komend jaar. Een aantal dingen is al uitgelekt en het is weer duidelijk: ook deze begroting gaat alleen maar over geld.

Een nieuwe bonus voor zorgpersoneel, afbouw van de zelfstandigenaftrek, geen verlaging van de winstbelasting, het is allemaal geld wat de klok slaat”, zegt politiek commentator Albert Bos. “In het nieuwe normaal draait de begroting gewoon weer om poen.”

GroenLinks-leider Jesse Klaver is teleurgesteld: “Dit is nou dat economisme. Waarom gaat de begroting niet eens over geluk of welzijn? In plaats van 500 euro zou je zorgmedewerkers bijvoorbeeld ook eens applaus kunnen geven. Ik noem maar wat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer