Miroslav Tomoski / Shutterstock

‘Trump geen goede president’

Donald Trump is geen goede president. Dat is het gevoel dat blijft hangen na de dagenlange conventie van de Democraten.

“Alle sprekers waren eensgezind”, zegt Amerika-kenner Willem Post. “Van Hillary Clinton tot Barack Obama en van Kamala Harris tot Joe Biden: allemaal vinden ze dat Trump het niet goed doet.”

Die boodschap is ook volgers van de conventie opgevallen. Op sociale media gaat het veel over de president en de vraag of hij zijn ambt goed uitvoert.

“Met nog maar een paar maanden te gaan tot de verkiezingen, is deze discussie wel saillant”, zegt Post. “Als de meerderheid van de Amerikanen het idee krijgt dat Trump geen goede president is, dan werkt dat in zijn nadeel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe …
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Wel laat dat dit naar buiten komt!!
Hadden ze dit niet in 2016 kunnen vertellen?!

Misschien zou ik dan wel op een ander hebben gestemd.
Wie deed er nog meer mee?
Clinton? Wel een bekende naam.

Alleen niet netjes met stagiaires.

Reageer
gravatar

Zowat alle Amerikaanse kiezers wisten vier jaar geleden al, dat Trump een sl*chte president zou worden. Dus ik veronderstel dat het een aanbeveling is dat hij niet de Verenigde Staten great heeft gemaakt, maar alleen zichzelf als great self-centered liar (grote op zichzelf gerichte leugenaar, red.) en great quarreler with all government leaders except Putin (grote ruziemaker met alle staatslieden, behalve Rusland, red.).

Reageer
gravatar

Hmm, misschien moeten de verkiezingen daar maar uitgesteld worden, zodat de kiezers ook wat te kiezen hebben.
Je moet die man wat tijd gunnen om zich goed voor te laten bereiden zodat men kan zien wat deze grootse filosoof allemaal in zich heeft.
Totaal onbegrepen dit genie.
Er zijn maar heel weinigen die werkelijk begrijpen wat deze man allemaal in zich heeft en dat is toch wel heel jammer mocht hij niet herkozen worden. Dan zullen we nooit weten tot welke hoogte hij had kunnen groeien als hij er de tijd voor zou hebben gehad.

Reageer