illpaxphotomatic / Shutterstock

iPhone maakt ongevraagd prachtige slideshow van foto’s van jou en je ex

Wist je dat je iPhone een speciale functie heeft die ongevraagd prachtige slideshows maakt van jou en je ex? De software beschikt over een speciaal algoritme dat zonder aanwijsbare reden foto’s van jou en je ex op een zonnig strand op een vrolijk muziekje voorbij laat trekken. Zo kun je zonder daar ooit op wat voor manier dan ook om gevraagd te hebben nog eens terugdenken aan de tijd dat jullie nog gelukkig waren samen.

Maar dat is niet alles: die smartphones zijn tegenwoordig zó slim dat ze niet alleen het gezicht van jou maar ook het gezicht van je ex kunnen herkennen, die ex die jij al acht maanden niet meer in levende lijve hebt gezien omdat je spontaan buikkramp krijgt bij het idee alleen al, mijn god, en dus snapt zo’n telefoon dat ‘ie niet alleen foto’s van die ene dag op dat ene strand er in moet monteren, maar dat er nog véél meer te halen is! Maak je op voor drie minuten aan hoogtepunten van jullie eerste vakantie samen, of die ene dag in Scheveningen dat jullie alvast kindernamen hadden verzonnen terwijl jullie elkaar softijs met spikkels aan het voeren waren en dachten dat jullie nóóit, nóóit uit elkaar zouden gaan, om maar wat te noemen, jullie waren vijf jaar samen dus de keuze is reuze, er zijn wel 800 foto’s op verschillende plaatsen en momenten, allemaal vol geluk en vreugde, en laat die hoogtepunten lijdzaam door je strot duwen door een algoritme dat nooit zal begrijpen wat liefde en pijn is.

Je kunt met één druk op de knop kiezen of je een sentimenteel, vrolijk of epic muziekje bij je slideshow uit de hel geserveerd wilt hebben, maar geen zorgen als je het moeilijk vindt om zelf een keuze te maken: als je niets kiest dan selecteert je iPhone waarschijnlijk uit zichzelf het nummer waarop jullie samen naar de zonsondergang hebben gekeken terwijl je een dropsleutel cadeau kreeg die symbool stond voor het feit dat jullie eindelijk zouden gaan samenwonen, maar nu echt, die kutBregje is gewoon een collega daar hoef jij je geen zorgen om te maken, alles komt goed, tuin op het zuiden! Nee het is pas iets geworden nadat het uit was, echt waar, Bregje eet een zak gravel en ga zwemmen in het Noordzeekanaal. Slijkheks. De slideshows zijn makkelijk te delen via Whatsapp, iMessage of e-mail.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdiende $ 300 per uur tot SARS-CoV-2 uitbrak. Nu werk ik vanuit huis. Er zijn nu zelden dagen dat ik minder verdien dan liefst € 427,26 (inclusief fooi) per uur.

Vooraf aanmelden op http://www.speldt.nl en alleen betalen met creditcart zijn verplicht vanwege de pandemie!

p.s. Tongen kan niet vanwege het mondkapje.

gravatar

Cor, Ik heb van Corrie geruime tijd geleden vernomen dat ze prikoogjes krijgt van lange berichten. Ik neem aan dat haar reactie daarmee te maken heeft.