Nopparat Khokthong / Shuttertstock

Instagram neemt populaire features corona-app over

Instagram heeft de meest populaire features van de Corona-app gekopieerd voor het eigen platform. De nieuwe feature van Instagram heet Instagram Virus. Het bedrijf wil snel marktleider worden.

Instagram Virus kan op basis van je gedrag en ingevoerde locaties meldingen geven over de kans dat je besmet bent. Je vrienden krijgen automatisch een melding als je mogelijk besmet bent. Ook laat het platform weten als je in contact bent geweest met influencers die corona hebben.

Daarnaast is er een nieuwe sticker toegevoegd in de vorm van een interactief dashboard waarmee je naast temperatuur en locatie op je story ook de actuele stand van het aantal besmettingen in Nederland of je eigen gemeente kunt laten zien.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

populair = volgens verkoper erg gewild
features = populaire eigenschappen
corona-app = onveilig virusprogrammaatje
influencers = complottenverspreiders
sticker = strookje gegomd papier
dashboard = instrumentenbord in een voertuig

Reageer
gravatar

Voorbeeld van een begrijpelijke laatste alinea:

Ook is er een temperatuurgevoelig plaatje toegevoegd. Dat kun je op jouw mobieltje of jouw tomtommetje plakken. Daarop kun je jouw woon- of verblijfplaats met een balpeninvullen. Via jouw interactieve verhalenpaneel (storyboard, red.) in jouw auto weet of je op tijd thuis zult zijn om in een televisienieuwsuitzending de grafiek met het aantal besmettingen te zien.