Verwarring in Sunny Beach: valt het vingeren van 15-jarigen onder noodzakelijke reizen?

Grote verwarring bij reizigers die een vakantie naar Sunny Beach hebben geboekt. De Bulgaarse badplaats ligt in een oranje gebied, waardoor niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden. Veel jongeren zitten met de handen in het haar: valt het straalbezopen vingeren van 15-jarigen onder de definitie van een noodzakelijke reis?

Joey (17) zou volgende week naar Sunny Beach vertrekken, maar die reis staat nu op losse schroeven. “Binnen mijn vriendengroep is veel discussie over de vraag of onze reis noodzakelijk is. Schele Rik zegt bijvoorbeeld dat we ook nog 15-jarigen kunnen vingeren als een vaccin is, maar daar denkt justitie misschien heel anders over.”

Mitch (19) herkent het dilemma: “Mijn vrienden en ik gaan elk jaar naar Sunny Beach om daar vechtpartijen uit te lokken en met flessen naar de politie te gooien. Maar dit jaar hebben we besloten om een weekje Scheveningen te boeken. Ik vind het niet te verantwoorden om nu naar een oranje gebied af te reizen.”

Kelsey (15) ziet op haar beurt het zwabberende beleid van de regering met lede ogen aan. “Het is belangrijk dat er duidelijkheid komt. Je kunt niet aan de mensen overlaten wat noodzakelijk is, dan creeër je een verwarrende situatie. Het is aan het kabinet om nu helderheid te scheppen. Het liefst door Hugo de Jonge, vanavond zeven uur achter het fietsenhok.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn vriend verdient $ 77 per uur op de laptop. Hij is 5 maanden geleden ontslagen van zijn werk, maar vorige maand haalde hij $ 10258 binnen door gewoon vanuit huis te werken met een programma dat hij online vond. Dit is wat hij doet … Probeer het zelf uit

http://Selfcash5.com/

Reageer
gravatar

Kom net terug van Sunny Beach en heb daar ongeveer iedereen in de beachclub gevingerd. Waarom zo’n commotie daarover?.Gewoon vaak handen wassen. Alsof wij jongeren dat niet weten.. Niks aan de hand !

Reageer
gravatar

Of vingeren het virus verspreid is niet bewezen. Grootschalig vingeronderzoek moet duidelijkheid bieden. De GGD zal hiervoor het leger inschakelen; Ook duizenden vrijwilligers hebben zich aangemeld. RIVM vindt het te vroeg om het vingeren in vakantiegebieden nu al te verbieden.

Reageer
gravatar

Iedere keer als je als jongere een rokende, arrogante babyboomer met bierspier voor je in de rij hebt staan deze zomer, zul je trots denken: hem heb ik maar mooi gered!

Reageer