Rutte komt bevolking tegemoet: zorgpremie gaat omhoog

Na lang twijfelen komt Mark Rutte eindelijk de Nederlandse bevolking tegemoet: de rekenpremie gaat omhoog. Als gevolg hiervan zal de zorgverzekering aankomend jaar voor elke Nederlander tientallen euro’s duurder uitvallen.

“Wij vonden een premie van meer dan 100 euro per maand al best wel aan de hoge kant, maar kennelijk leeft de wens onder kiezers om nog meer te gaan betalen”, zegt Rutte. “Opvallend trouwens dat een partij als de SP zich hier zo hard voor maakt. Leer je vijanden kennen.”

Zelf lijkt het Rutte overigens niet zo verstandig: “Er komt best wel een moeilijke periode aan, en veel mensen zitten al in de schulden. Maar goed: ik ben geen dictator. Als Nederlanders meer willen betalen, mogen ze meer betalen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 28755 omdat ik werkloos ben Ik moet ons examen houden, daarom heb ik een week geleden hard gewerkt en $ 19500 verdiend. Ik geef mijn vrienden en metgezellen om dat werk te doen, je moet inzien hoeveel geld ik verdien in een week geleden, bestudeer deze site om extra realiteiten te nemen ..
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Heeft de politiek teveel geld uitgegeven en wij moeten nu bijpassen, belachelijk gewoon. Ik leef van een pensioentje en dat wordt ook steeds minder.

Reageer
gravatar

Dit is ronduit belachelijk, vroeger was je voor 40 gulden voor het gehele gezin verzekerd, we blijven maar betalen en het is allemaal al zo duur!!

Reageer
gravatar

val dood flikker en ga met je fransen en beligsche flikker maatjes die bruine vaasje diep in je reet stoppen he rutte kom maar een keertje langs kan ik je volkert van graaf zijn zal een heel mooi betonnen blok uit sament met jouw erin maken zodat jij kan verzuipen net als het volk vuile hoeren jong

Reageer
gravatar

Aktieplan

Zorgkostenbommen
– Dikke reten stoppen met vreten en gaan bewegen, en oh wonder, een hoop kwalen verdwijnen.
– Viespeuken stoppen met viespeuken, en oh wonder, een hoop kwalen worden voorkomen.

Medicijnmonopolisten
– We betalen geen bespottelijke prijzen die soms met honderden prijzen omhoog zijn gegaan.
– We betalen zeker geen ABSURDE prijzen in de orde van een half miljoen (!!) per persoon per jaar.

Reageer
gravatar

Nu van mijn h ooeft en het niet zo nodig een mimum salaris gaat al op aan de huur de huurczou ook niet vomh o og gaan en ja wel hoor.dat de corona er is moeten we ook al meer te betalen in de winkels

Reageer
gravatar

Geweldig! Want een applaus willen de zorgmedewerkers niet meer, dan betalen we allemaal maar een paat euro per maand meer om die salaris verhoging te kunnen bekostigen. Ik stem voor!

Reageer
gravatar

Als Rutte ballen heb dan moet zeggen Nederland gaat dicht iedereen verplicht in een hotel als je Nederland binnen komt op eigen kosten net als in Thailand en Indonesië want ik heb geen zin om te betalen voor iedereen die ziggo niet houd aan de regels

Reageer
gravatar

Méér betalen?? Betalen wij al niet een hoofdprijs in Nederland?? Het is mijn wens zeker niet!! Daarbij hebben we nog een eigen risico en vele dingen die niet binnen de verzekering vallen.
Laat die vakantie gangers zelf maar opdraaien voor de onkosten!!

Reageer
gravatar

Volgens mij hebben ze daar een zonnesteek opgelopen. Nog meer betalen dacht het niet betaal nu al 155 per maand p.p. en dan krijg je nog niet alles vergoed. Nee beter ziek en met pijn doorlopen omdat je de eigen bijdrage niet ook nog kunt betalen. Ze sporen daar echt niet

gravatar

De Nederlandse bevolking tegemoet ???ben heel erg benieuwd aan wie hij dat dan gevraagd heeft,denk dat meneer Rutte een beetje een grote fantasie heeft

Reageer
gravatar

Veel mensen kunnen het nu al niet meer betalen en nog word alles maar duurder😡 hoelang zal het nog duren dat we met zijn alle in opstand gaan komen. Ik ben er gvd klaar mee kut geld, kut macht, zet me met de rug tegen de muur en ze zullen zien wie ik ben of waar ik toe in staat ben

Reageer
gravatar

snap ik alles voor die tering buitenlanders maar wij nederlanders mogen bloeden en die tyfus linkse hoeren en flikkers blijven maar lachen hoe maak je de volk kwaad

gravatar

Wie meer wil betalen, prima, dan maar vrijwillig. Maar niet de verplichten. Wij betalen nu al 140 euro per maand, P.P. is dat niet genoeg.

gravatar

Natuurlijk krijgen we hier best iets moois voor terug. Werktijdverkorting voor Italianen bijvoorbeeld, en Grieken die met 55 met pensioen mogen.
Fransen ook trouwens.

Reageer
gravatar

Johan, meneer Rutte wil de ziektekosten eerlijk verdelen over de bevolking. De armen, de beter betaalden en de rijken betalen nu dezelfde premie.
Maar de armen zijn vaker ziek, daarom moet de premie voor deze groep landgenoten worden verhoogd.
De rijken gaan minder betalen, want die betalen al veel aan privéklinieken.