Shutterstock - Natee Meepian

Twitter bang voor Pieten-boycot Facebook: ‘Straks komen al die racisten naar ons platform’

Bij het hoofdkantoor van Twitter in Californië zijn vandaag alle verloven ingetrokken. Na de Zwarte Pieten-ban op Facebook en Instagram is het bedrijf bang dat het platform overspoeld zal worden door mensen met een mening over Zwarte Piet.

“We hebben hier helemaal geen zin in die zwartepietendisccussie”, zegt Jack Dorsey, de CEO van Twitter. “En ik denk onze leden ook niet. Die komen naar Twitter om het met elkaar eens te zijn of om hun mening te geven over het BMI van Angela de Jong. Niet voor zoiets maatschappijverscheurends als Zwarte Piet. Twitter wordt een kippenhok.”

Dorsey kijkt fronsend naar het oplichtende schermpje van zijn mobiele telefoon. “Weten jullie trouwens wat een Akwasi is?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen oordeelde over zwarte Piet maar weten helemaal niet dat het een moor voorstelt die slaaf was onder Augustus en op geleid als een soort kind soldaat Sint Nicolaas dat zelf ook een kleurling was en onnoemelijk rijk was heeft deze slaven vrijgekocht van Augustus en omdat het gevreesde krijgers waren en Sint Nicolaas de hele wereld over reisde want hij was bescherm heer van zeelieden en kinderen reisde dit leger door Sint Nicolaas geridderd met hem mee . Uit dankbaarheid dit leger was erg gevreesd en werden door de vikkingen die nergens bang voor waren demonen genoemd .ze reid met de sint mee en kwamen in den lage landen om de kinderen te beschermen en te voeden de cadeautjes van die tijd dat is wat wij met sint Nicolaas vieren en heeft totaal niets met slavernij temaken sinter Klaas heeft juist deze slaven bevrijd en ging daar tegen Rome in en is daarom ook vergruist geweest omdat hij tegen slavernij was . Ze dragen suavepakken en dat draagt het leger van het Vaticaans nog iets modernner weliswaar maar het lijkt er nog steeds op het leger van de paus nu kan alle vechtsporten en geven hun leven op om in dit leger tebehoren als voorbeel zwarte piet onze helprr geen slaaf van sint Nicolaas

Reageer