Shutterstock: Gyvafoto

Man (62) doodgeslagen met trompet na uit de hand gelopen fittie drill jazz

Slecht nieuws voor Hubert-Jan (62): hij werd eerder vandaag doodgeslagen voor het Bimhuis na een uit de hand gelopen ruzie in de drill jazzscene. Het slachtoffer zou op een dodenlijst zijn beland na een conflict over de vraag wat de beste kwastjes zijn om mee te drummen.

De politie vraagt uit te zien naar een rode Volvo: daarin zouden de daders, vier leden van een rivaliserende jamgroep, zijn gevlucht nadat ze Hubert-Jan acht fatale klappen in een driedelig ritme hadden gegeven met een trompet. Getuigen melden dat de daders ribfluwelen broeken droegen en op intimiderende toon riepen dat Jamie Cullum ook nog zijn verdiende loon krijgt.

De jamgroep van Hubert-Jan heeft middels een advertentie in NRC Handelsblad wraak gezworen voor de dood van hun vriend. “Wij zullen niet rusten voordat de dader en zijn trawanten met een tuba om hun nek in het IJ liggen. Padoem pats.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *