NOS

Coronauitbraak Appelhof bewijst: je kunt nog zó goed schijt hebben aan de regels, ook jij kunt alsnog besmet raken

Vandaag werd bekend dat ook camping Appelhof een besmettingshaard lijkt te zijn geworden. Als dit ons iets leert over het coronavirus, dan is het wel dat je altijd waakzaam moet zijn. Je kunt nog zo goed schijt hebben aan de maatregelen, maar je loopt alsnog het risico om besmet te raken.

Zelfs jongeren die alle regels aan hun laars lappen lopen dus gevaar, zo blijkt. Ook al ga je met honderd man op een camping dicht op elkaar feest vieren, schreeuwen, elkaar omhelzen en wat er niet allemaal meer verboden is, ook jij kunt alsnog het virus oplopen. Een harde les voor de jongeren op Terschelling, die nog zo hun best gedaan hebben zo min mogelijk voorschriften in acht te nemen. Dit virus ontziet niemand.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja jongeren, die moeten maar eens huisarrest krijgen.
– Dodelijke schijt aan corona-regels, dodelijk voor ouderen dan hè.
– Rellen en vernielen in de Schilderswijk.
– Steken & schieten in Scheveningen.
– Steekpartij in Rotterdam.
– Steekpartijen door het hele land (al 481 in 2020!)
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?ll=52.08752383003451%2C5.800710108921292&z=8&mid=1ByklrN3Qi7yduLJ77jWLmGlTDOY9kcZS
– In het algemeen schijt aan anderen met geluidsoverlast vanuit huizen, boten, auto’s, op straat, strand, …, viespeuken, stoepen blokkeren met fietsen , telefoons op de fiets en in de auto, …

Reageer
gravatar

Gossie zeg, wat heb je veel vooroordelen. Kakkebroek! Wanneer je maar goed genoeg zoekt op Google kun je al je vooroordelen bevestigd zien.

PS: leuke link. In Duindorp is op de link geen criminaliteit te zien.

Wij zijn in Duindorp allemaal brave mensen . 😊😊

Corrie.

gravatar

Ach ach, de auteur van dit artikel, Jaap van de Venis, doet ook mee met de hype om jongeren in diskrediet te brengen.

Beste lezer, niet alle jongeren hebben lak aan de covid-19-maatregelen. Het is maar een klein percentage van de jongeren.

Don’t believe the hype. ❌❌

Corrie.

Reageer