trekandshoot / Shutterstock

Eerstejaars Tim moet van zijn ouders zijn deur nog verdienen

Kersverse student Tim blijft het eerste halfjaar van zijn studie nog thuis wonen omdat hij toch online college krijgt. Hij heeft bij zijn ouders een fijne, ruime slaapkamer. Er is alleen één nadeel: hij heeft geen deur.

“Een deur moet je verdienen”, glundert vader Geert. De deur ligt in de schuur. Als Tim seks heeft in zijn kamer, dan wordt de deur weer teruggezet.

“Timmieeeee, maaaagd!” Zijn moeder Vera woelt Tim door zijn haren. “Hij zegt dat hij vorig jaar op vakantie in Mallorca met een meisje is geweest. Haha, tuurlijk. Eerst een hut mee naar huis sleuren, daarna praten we verder.”

Luidkeels bespreekt zijn vader hoe hij gisteren de moeder van Tim nog als een antislipmat tegen de vloer heeft gewerkt. “Aandrukken en dichtkitten. Bambambam. Voor het ontbijt de deur uit, en als zo’n wijf allemaal dingen van je wil gewoon het nummer van de bierkoerier geven. Zo doen wij dat hier in huize Breedelaan.” Volgens Tims moeder heeft huishond Sem nog meer game dan Tim. “Zo’n dikke dikke jaars hè, die Tim. Hij moet gewoon aan het einde van de avond de sleepwagen inzetten en zo’n overgebleven chick van de grond schrapen.” Vader knikt instemmend. “Ja, of een gast, dan.” “Natuurlijk”, zegt moeder. “Dat maakt ons niet uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *