Lindasj22 / Shutterstock

Waarom kunnen jongeren niet gewoon thuisblijven in de riante koopwoningen van ze?

Het lakse gedrag van jongeren zorgt momenteel voor een nieuwe opleving van het coronavirus. Veel oudere mensen snappen er niks van. Ze vragen zich af waarom jongeren niet gewoon kunnen thuisblijven in die riante koopwoningen van ze.

“Je hoeft toch niet per se naar het terras?”, vraagt de 59-jarige Jef zich af. “Wat is er mis met een koud biertje drinken onder een luifel in je tuin op het zuiden? Je gasten spreid je gewoon netjes over het gazon, of je zet er een paar neer in je serre en dan rouleer je een beetje. De kinderen laat je trampoline springen. Er is ook veel meer parkeergelegenheid dan rond zo’n café in de binnenstad, dus al je jongerenvrienden kunnen gewoon met de auto komen. Wel zo veilig.”

Jef krijgt bijval van zijn buurvrouw Irene (64), die 500 meter verderop woont. “In vergelijking met de oorlog, die mijn generatie bijna nog heeft meegemaakt, is het maar een klein offer dat je moet brengen. Jongeren weten niet meer hoe het is om kind te zijn van mensen die hard moesten werken.”

Irene denkt overigens dat de jongeren snel de gevolgen van hun gedrag onder ogen moeten zien. “Als de huizenmarkt straks in elkaar dondert piepen ze wel een toontje lager.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

64jarige Irene zegt dat de jongeren niet weten hoe het is om kind van hardwerkende ouders te zijn. Nou oude bep , ouders moeten beide keihard werken anders kunnen ze de lasten niet betalen die keihard omhoog gaan in ons land. Erg dat de jongere steeds de schuld krijgen.

Reageer
gravatar

We mogen geen huis bouwen vanwege PFAS! Weet u nog? PFAS! Voor corona legde PFAS ons land lam. Je gaat r dood aan. En anders wel aan stikstof. Ik heb zelfs gehoord dat inmiddels bijna 80% van de lucht stikstof is.
Zo en nu weer snel het terras op!

Reageer
gravatar

Sl*cht plan!
(WAAROM deze stompzinnige censuur Speld?!)

Met deze walgelijk warmte kan men beter in de schaduw blijven.

Voor meer konsumentenadvies om rijk & gelukkig te worden, abonneer je en druk op het belletje!
👉 🆗🔔 👈

Uw leven zal nooit meer zo ellendig zijn als nu.

Reageer
gravatar

Omdat het me letterlijk niks boeit. Je moet als risicogroep maar lekker thuis blijven tot er een vaccin is. Want ik weiger mee te doen aan deze veel te permanente wijzigingen overal.

Boetes omtrend covid raad ik aan ook zeker niet te betalen.

Die betalen ze dan maar van de 1000 euro die je nog van rutte krijgt.

Triest land dit.
Gelukkig ga ik zelf emigreren binnen een paar maanden.