Shell114 / shutterstock

Vrouw stuurt foto’s vanaf kantoor om vriendinnen op strand jaloers te maken

“Ik zit hier gewoon in een trui joh!” Anna slingert met een grote grijns nog een foto in de groepsapp. Terwijl haar vriendinnen allemaal liggen te puffen op het strand, aan een meertje of in hun achtertuin zit zij heerlijk op kantoor vandaag.

“Aaaaargh, ik kan het niet aaaaaan”, reageert Jennifer. “Zo jaloers.” Ze stuurt een selfie van haar sippe gezicht op het strand terug. “Ik moet hier denk ik nog tot 21:00 blijven zitten, mehhhh.”

“Ik weet heus wel dat het een beetje gemeen is om zo’n foto te sturen terwijl zij daar afzien”, zegt Anna. “Maar om heel eerlijk te zijn zit ik gewoon extra lekker in zo’n leeg, grijs kantoor met airco en tl-verlichting als ik weet dat al mijn vriendinnen in het zand liggen te verdampen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is verschrikkelijk gevaarlijk om een mobieltje mee te nemen naar het strand. Ze worden gestolen waar je bijligt en als je de dief op heterdaad betrapt, ben je tegenwoordig je leven niet meer zeker.

Reageer