Studio Speld / NBA / YouTube

Indrukwekkend statement: LeBron James dunkt terwijl hij knielt

Er is veel aandacht voor de Black Lives Matter beweging bij de herstart van de NBA. Alle spelers knielen voor elke wedstrijd tijdens het volkslied, en LeBron James ging vannacht zelf een stapje verder. Tijdens het tweede kwart besloot hij te knielen terwijl hij de bal dunkt. Een unicum in de basketbal geschiedenis.

LeBron reageerde na afloop van de wedstrijd op het moment: “Op dit moment is knielen het belangrijkste om te doen tijdens een sportwedstrijd. We kunnen ons niet laten beperken door alleen maar te knielen tijdens het Amerikaanse volkslied. Elk moment om te knielen moet je aangrijpen. Er is geen enkele regel die het verbied om te knielen terwijl je dunkt, dus ik zag mijn kans schoon.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *