Evan El-Amin/shutterstock.com

Trump verrast vriend en vijand met intentie om verkiezingen te houden

De suggestie van Donald Trump om de Amerikaanse presidentsverkiezingen uit te stellen heeft donderdag vriend en vijand verrast. De meeste Amerikanen hielden er geen rekening mee dat de president überhaupt nog de intentie had om verkiezingen te organiseren.

“Heeft hij dat gezegd? Dat biedt dan nog wat hoop”, zegt Carolyn Bankhead, een kiezer uit Pittsburgh. “Van uitstel zal wel afstel komen, maar we houden ons er maar aan vast.”

Republikeinen hebben geschrokken gereageerd op het bericht dat Trump de verkiezingen zelfs toch in november wil laten doorgaan. “Het is mijn taak als volksvertegenwoordiger om de president indien nodig tot de orde te roepen”, aldus senator Mitch McConnell. “Dit is zo’n moment.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dear Corrie Van Here,

You understand my message, unlike that idiot who calls himself ‘real fake Donald Trump’ and brings up a lot of nonsense.

As an understanding president, I thought the day before yesterday that I don’t need elections to be re-elected. And that is true.

Your most democratic president ever, realized yesterday that cancellation is not appropriate for the American people. After all, I deprive myself of the enormous pleasure of the immense sorrow of those dirty socialist Democrats and always lying journalists after my reelection.

Donald Trump

gravatar

Kijk, laat ik het SIMPEL uitleggen. Niet iedereen is zo GENIAAL als ikzelf! IK ben de president. Ja, dat was voor mijzelf ook een verrassing, haha! Dus ik ben gewoon de BAAS. Dus om te beginnen geef ik gratie aan mezelf. Da’s logisch zou Cruijff zeggen, haha! En als ik iemand neerschiet dan is dat gewoon ook goed. En ik geef ook gratie aan al mijn vriendjes die mij hielpen. En ik VERBIED onderzoek naar mezelf. En iedereen die wil getuigen of onderzoeken ONTSLA ik. En verkiezingen zijn gewoon niet nodig, want IK ben er al. En ze zijn allemaal FRAUDE , maar niet in 2016 want toen won ik. Maar toch weer wel, want Clinton won eigenlijk. ARRESTEER haar! Daar kom ik nog op terug. En ook daarvoor, want toen won Obama. OBAMA!! Dus alles is PERFECT, ik doe het beter dan IEDEREEN, in ALLE landen! Maar alles wordt nog veel beter, doordat ik aan de macht blijf. Dat heb ik net besloten. Duss…
Wat was uw vraag ook alweer?
Wat een GEMENE vraag. Doei.

Reageer