Photographee.eu / Shutterstock.com

Pientere dreumes heeft nu al door dat er een chip wordt geïnjecteerd bij vaccinatie

Ze is krap een jaar oud, maar Sterre heeft nu al door dat die gemene man met die spuit een chip onder haar huid wil inbrengen zodat ze volledig gecontroleerd kan worden door de overheid. Bij het zien van de spuit sputtert ze tegen met alles wat ze in zich heeft.

Sterre kan zich weliswaar nog niet goed uitspreken, maar ze begrijpt al heel goed wat er gebeurt. Je ziet haar aan haar ogen denken ‘o nee, de overheid, nee. neeeeeeeee. Word wakker. De Rothschilds, trap er niet in. Het is een complot, snap dat dan.’ Die wanhoop in de ogen dat uitgerekend haar ouders dat niet snappen is bijna aandoenlijk.

Zo zie je maar, kinderen zijn slimmer dan we allemaal denken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm…, het zou mij niet verbazen wanneer de ouders van Sterre heimelijke PVV stemmers blijken te zijn. Op internet heb ik gelezen dat iemands politieke geaardheid van invloed is op de mate van ontwikkeling van empathische vermogens bij de foetus.

Sterre kan later beter niet in de zorg of het onderwijs gaan. ✂️🛠🗡🥀

Reageer