Linda Moon / Shutterstock.com

Dankzij zwart-witfotochallenge durven vrouwen zich eindelijk te laten zien op Instagram

‘Echt goed van die Turkse dinges’

Het was iets wat lang geschuwd werd, maar dankzij de challenge om een zwartwit-foto te posten hebben vrouwen wereldwijd nu eindelijk de moed bij elkaar verzameld om een flatterende foto van zichzelf op Instagram te delen.

De 34-jarige Rosanne is een van hen. “Ik durfde hiervoor nooit echt een perfecte selfie genomen vanuit de ideale hoek te plaatsen hier. Je vraagt je toch af of dit platform daarvoor is. Maar nu ik allemaal vrouwen zie schrijven dat we elkaar moeten empoweren en supporten, lukt het me om over die angst heen te stappen”, vertelt ze. Hoe andere vrouwen precies gesteund worden met een perfecte foto van haar, weet Rosanne niet precies. “Maakt verder ook niet uit. Die Turkse dinges is hier in ieder geval goed voor geweest. Echt top.”

Rosanne voelt veel dankbaarheid voor de nominatie. “Dankzij de challenge van mijn sisters Eline en Milou kan ik mezelf een keer van mijn mooie kant laten zien.🙏🏼 #womensupportingwomen


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De hashtag zwart-witfotochallenge voor vrouwen spreekt mij niet zo aan.

Geef mij maar de hashtags:

#vrouwen #zelfliefde #vrouwelijkeondernemers #bhfyp #women #geluk #verbinding #coaching #sa #persoonlijkeontwikkeling #zelfvertrouwen #kapster #hairproducts #beauty #elevenaustralia #t #kracht #perfecthairday #nederland #motivatie #gezondheid #ondernemer #ondernemen #powervrouwen #energie #leven #ontspanning #woman #healthyhair #instagram #kapper #coach #moeder

Corrie.

Reageer