dpa/picture alliance/Der PostillonPos

Trump rijdt paard met ontbloot bovenlichaam om zijn populariteit te vergroten

Het feit dat zijn geloofwaardigheid door zijn chaotische coronabeleid flink keldert, laat Donald Trump niet zomaar aan zich voorbij gaan. Om weer populairder te worden, heeft de Amerikaanse president zich nu – geïnspireerd op zijn Russische collega Vladimir Poetin – met ontbloot bovenlichaam op een paard laten fotograferen.

“Mijn goede vriend Vladimir heeft zoveel steun van de bevolking, dat is bijna niet te geloven”, zegt Trump. “Aangezien ik een veel betere politicus ben dan hij, de beste om precies te zijn, kan dat alleen komen door de foto’s die hij een paar jaar geleden heeft gemaakt. Prachtige foto’s waren het.”

Het Witte Huis organiseert daarvoor een korte reis naar Ohio, waar Trump zichzelf zoals gewenst in scène kan zetten. “Ik viel maar een paar keer van het paard af, eigenlijk bijna nooit, en werd maar twee keer gebeten en drie keer getrapt”, verklaart Trump trots. “Ik ben namelijk een uitstekende ruiter. Een van de beste. Niemand beheerst het rijden zo goed als ik.”

Het resultaat mag gezien worden en zou Trumps kansen op herverkiezing enorm kunnen vergroten.

Dit artikel verscheen eerder bij Der Postillon.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *