MaciejGillert / Shutterstock

Frank de Boer optimistisch over kansen: ‘Genoeg clubs met wanbeleid’

Het ontslag bij Atlanta United heeft geen al te diepe wonden geslagen bij Frank de Boer. De trainer verwacht op korte termijn een nieuwe baan te hebben: “Er zijn meer dan genoeg clubs die wanbeleid voeren.”

Na mislukte avonturen bij Crystal Palace, Internazionale en nu dus Atlanta, vrezen veel analisten dat de clubs niet in de rij zullen staan voor De Boer. Zelf is hij echter een stuk optimistischer: “Kijk om je heen, dit is de voetballerij. Er is echt wel ergens een nieuwe eigenaar die denkt met mij een grote naam binnen te halen.”

“Geloof mij nou maar”, vervolgt De Boer. “Binnen no time sta ik weer ergens bij mijn presentatie te verkondigen dat ik de Ajax-speelstijl ga introduceren die ik bij Ajax zelf niet eens heb gebruikt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *