Shutterstock: fizkes

Influencer vindt dat je je niet moet laten beïnvloeden

Influencer Birkie-Jan vindt dat je je niet zo moet laten beïnvloeden. Hij heeft 175 duizend volgers en deelt iedere dag een vlog met zijn visie. “Luister, je moet je eigen onderzoek doen en niet naar andere mensen luisteren.”

“Je moet niet zomaar dingen van mensen aannemen omdat ze een bepaalde status hebben”, zegt Birkie-Jan. “Doe je eigen onderzoek, kijk al mijn vlogs en lees alleen het boekje dat ik heb geschreven. Ik weet dat jullie Birksters heel kritisch zijn, maar jullie vrienden en familie misschien niet. Vertel hen ook van mijn Birkievlogs, open hun ogen en laat ze mijn ‘stel de juiste vragen’-hoodies kopen.

Birkie-Jan komt vanavond op TV. “Loop niet zomaar achter de wetenschap aan en volg mij op Twitter, Insta en YouTube!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BRIAN: Look. You’ve got it all wrong. You don’t need to follow me. You don’t need to follow anybody! You’ve got to think for yourselves. You’re all individuals!

FOLLOWERS: Yes, we’re all individuals!!

gravatar

Ik zie mijzelf als een influencer op dit reactieforum. Het gewauwel van linkse gekkies op dit forum is, dankzij mij, nagenoeg verdwenen. En, dankzij mij, zijn er meer mensen die stemmen op meneer Wilders van de PVV.

PS: vergeet niet om dit bericht een like te geven.

👍👍 Ik word ge-like-d dus ik besta. 👍👍

Corrie.

Reageer