NOS / Shutterstock : photocosmos1

Rutte: onze waarschuwing in kathedraal van Nantes lijkt te zijn aangekomen

Eindelijk schot in EU-onderhandelingen

Na dagen en nachten van overleg lijkt er eindelijk schot te zitten in de onderhandelingen over een Europees noodfonds. Lang stonden ‘zuinige’ landen als Nederland en Oostenrijk lijnrecht tegenover de rest van Europa, nu toont premier Mark Rutte zich hoopvol over een goede afloop. “Onze waarschuwing in de kathedraal van Nantes lijkt te zijn aangekomen.”

“We hebben als Nederland het zuiden van Europa erop gewezen dat ze nog veel meer mooie kerken en kathedralen hebben”, zegt Rutte. “De Duomo Santa Maria Nascente in Milaan, Sé do Porto in Porto en natuurlijk de Sagrada de Familia in Barcelona. Allemaal prachtig, maar wel heel fragiel. En dat het heel zonde zou zijn als er iets mee zou gebeuren.”

Na een kort slaapje gaan de onderhandelingen vanmiddag weer verder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een negatieve reacties. Er gaat wel 1100 miljard in een put (of was het pot? ) maar vergeet niet dat Nederland een half miljard minder EU belasting moet betalen!!Dat tikt toch lekker aan niet?

Reageer
gravatar

Vielen Dank Mark. Wir hätten nicht denken sollen, dass unsere Boni in diesem Jahr sinken sollten. Sie wissen, eine solche Yacht erfordert Wartung. Haben wir dich jemals auf einer Yacht gesehen? Mit Jort? Dann wissen Sie wahrscheinlich viel darüber.

Reageer
gravatar

Wow, zo te lezen komen de zeven bovenstaande berichten van dezelfde gast. Wat is er met je aan de hand?

Relax dude. Keep it calm.🤟🤟

Heb je al eens gedacht aan een therapeutische dans/klankschaaltherapie?

Corrie.

gravatar

Hahaha. Is dat de dame die IEDER artikel op de speld al jaren als eerste becommentarieert? En maar op F5 drukken. U heeft zeker niet zoveel te doen de hele dag. Woont u in Griekenland?

gravatar

Mark. Kerel. Met jullie geld gaan wij een paar hele mooie snelwegen bouwen. Die waren namelijk ernstig aangetast door de corona.
Hé, hoorde ik nou dat jouw gemeenten allemaal op zwart zaad zitten? Wat vervelend nou.

Reageer
gravatar

Eindelijk kan ik een gigantisch gouden standbeeld van mezelf laten maken! Dankjewel Mark! Ik knoop meteen nog wat dissidenten op.

gravatar

Ola Mart: Olanda: douze points! Wij zijn echt blij met jullie geld, weet je dat? Echt top dat jullie voor ons willen doorwerken tot je 71e. Zouden wij niet aan moeten denken. Wat zeg ik: we denken er niet aan. Hë, schrijf effe over en verzin wat bezuinigingen. Ik moet naar het terras. Laterz!

Reageer
gravatar

Mark, vriend. Dankjewel voor jullie geld. We hoeven het niet eens meer te jatten. Dit is zoveel efficiënter. Ik ga meteen mijn broer een opdracht geven – hij is aannemer. Hé, geluk vent. Volgend jaar weer.

Reageer
gravatar

Geweldig Mark. Dank voor het geld. Wij gaan daar onze Renault fabrieken mee ombouwen naar elektrisch. Anders had Renault dat helemaal zelf moeten bekostigen, maar het is natuurlijk veel beter als jullie dat doen. Merci beaucoup!

Reageer