Shaiith / Shutterstock.nl

Kirstens droom komt in vervulling: ze heeft vrienden met een vakantiehuis in Italië

Haar hele leven droomt Kirsten er al van en die droom komt nu eindelijk in vervulling: ze heeft vrienden met een vakantiehuis in Italië.

“Ik wilde het al toen ik een klein meisje was. Een fijn plekje in het zonnige Toscane, waar je altijd gratis naartoe kunt omdat het van je vrienden is. Een prachtige omgeving waar je lekker tot rust kunt komen, omdat je zelf niets hoeft te kopen om vervolgens op te laten knappen door aannemers die je belazeren omdat ze je alles wijs kunnen maken aangezien je de taal niet spreekt en de regels niet kent. Maar het leek bij een droom te blijven, tot ik dus Pieter en Michelle ontmoette. Echt super, zo een buitenkansje komt niet vaak op je pad.”

Kirsten vliegt er volgende week meteen voor drie weken naartoe. “Zij gaan zelf pas in september dus het staat toch leeg. Voor hun is het ook alleen maar leuk dat er iemand gebruik van maakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met Kirsten kan ik mij identificeren. Wij hebben zelf een caravan op de camping in Zeeland maar mijn vrienden hebben een chalet met een tien kubieke meter zwembad op de camping in Zeeland.

Wij verblijven op hun chalet omdat ze er niet naartoe mogen. Ze zitten in quarantaine in Duindorp vanwege besmetting met COVID-19. 😷😷

Eigenlijk vind ik dat best wel fijn.

Corrie.

Reageer