WikiMedia Commons: Rijksoverheid

Wie is de Brussel-Rambo en waar is hij toe in staat?

Het houdt de gemoederen flink bezig: wie is toch de Brussel-Rambo en waar is hij toe in staat?

Alle ogen zijn op hem gericht, niemand weet wat er gaat gebeuren. Hij valt niet op door zijn camouflerende kleding, hij draagt namelijk eenzelfde soort donkerblauwe pak als zijn omgeving.

Hij is gewapend met gevaarlijke, harde eisen. Dat wekt de suggestie dat de Brussel-Rambo tot veel in staat is en niet bereid is in gesprek te gaan. Er is één keer een incident geweest met een boek over Chopin, maar hij heeft beloofd dat nooit meer te doen.

Volgens mensen die hem kennen is hij niet gevaarlijk. Wie hem heeft zien lopen geeft aan dat hij een ontspannen indruk maakte. Wel gaat het gerucht dat de Brussel-Rambo heeft gezegd ‘niet optimistisch’ te zijn. Het is nog niet zeker of deze uitspraak echt door Brussel-Rambo gedaan is.

Er wordt vanuit gegaan dat hij zich tot zaterdag in Brussel bevindt. Daar voelt hij zich veilig.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom haat Rutte met mij? Omdat ik beginnend dictator ben? Kom hier met die miljarden: ik heb een gigantisch standbeeld nodig!!

Reageer
gravatar

Kom op Mart. Jullie hebben net je pensioenstelsel aangepast, dus ze hebben niet eens in de gaten dat ze moeten werken tot hun kist.
Nou, heb je geld? We willen door met een hsl tussen Salamanca en Cadiz.

Reageer
gravatar

Hebben jullie die centen nou al overgemaakt? De inkomsten uit zakkenrollerij zijn nog steeds niet op het oude niveau, plofkraken vallen tegen en jullie kopen nog steeds te weinig nieuwe auto’s.

Reageer
gravatar

Misschien kunt u corona-kompensatie krijgen?
Of gewoon een uitkering?
Even bij UWV vragen, die doen niet zo moeilijk.
Betaalde vakantie in eigen land, 3 maanden.

Asielaanvraag al geprobeerd?
Bent u 10 jaar onder de pannen, met dikke kans op een pardon.
Gewoon in beroep blijven gaan. Advocaat en tolk zijn voor onze rekening.

En ondertussen kunt u uw beroep gewoon blijven uitoefenen. Voor zakkenrollen, winkeldiefstal, en dergelijke zijn geen vergunningen nodig.

Noem het een nieuwe start. Of als het tijdelijk is een werkvakantie met kost, inwoning & zakgeld.

In alle gevallen: #GratisGeld.
Uw eerste Nederlandse les.

gravatar

Jullie belastingdienst mag niet eens meer bijhouden uit welk land we komen en dus dat we waarschijnlijk geld gaan krijgen dat jullie nooit meer terugzien hahabhaha. Kneuzen. Maak maar snel nog wat toeslagen over. We moeten nog diesel kopen voor onze rooftocht.