Twitter / Shutterstock: C.W. Burgers

Wilders betreurt het ontstane beeld dat hij tegen bitcoin zou zijn

Na de hack op Geert Wilders’ twitteraccount hoopt de politicus niet dat mensen denken dat hij tegen Bitcoin is. “Hoewel mijn gehackte account niet is gebruikt om Bitcoin mee te stelen, is dat bij anderen wel gebeurd. Bij mij zijn er gelukkig slechts krankzinnig racistische beelden en ideeën geplaatst, dus ik ben er nog goed mee weggekomen. Ondanks dat gegeven wil ik mij toch nadrukkelijk distantiëren van het idee dat Bitcoin iets slechts of schimmigs zou zijn.”

“Het is juist een heel mooi monetair experiment”, vervolgt de geplaagde leider van de PVV. “Ik hoop dat mensen begrijpen dat ik niet achter deze boodschap sta”, zegt hij. “Ik heb niets tegen de Bitcoin. Echt niet. Ik wil ze ooit kopen. Stuur mij anders vast 1000 euro aan Bitcoin.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *