Man wint 33 miljoen euro en koopt nu alleen nog maar merkchips

‘Geen huismerk meer voor deze jongen’

Sinds Martin 33 miljoen euro heeft gewonnen is hij een nieuwe man. Waar de 37-jarige huisvader voorheen extreem zuinig was, laat hij het nu breed hangen. Zo koopt hij alleen nog maar merkchips.

“Geen huismerk meer voor deze jongen”, zegt Martin, winnaar van Eurojackpot, terwijl hij zomaar op een doordeweekse dag een zak naturel-chips opentrekt. “En in het weekend koop ik echte gezouten cashewnoten. Als ik dan een mors, raap ik ‘m niet op. Het is de rijkdom waar ik altijd van gedroomd heb.”

Ook Martins gezin profiteert volop van Martins uitpuilende bankrekening. “De kinderen hebben allebei een Nintendo Wii gekregen. En voor m’n vrouw heb ik extra zachte handdoeken gekocht. En niet van die kleine hè: echt dat badhanddoek-formaat. En we hebben nu van die hele chille vuilniszakken met van die hengsels. Die scheuren dus veel minder snel dan die goedkopere vuilniszakken die we eerst altijd hadden.”

Voordat we de deur uitlopen laat Martin nog even z’n toilet zien. “Hier moet je kijken. Dubbellaags wc-papier.”


Wil je meer fantasierijke tips om de miljoenen euro’s die je bij Eurojackpot kunt winnen te besteden? Laat je adviseren door de Zoveel Money Man. Hij tourt door heel Nederland om Eurojackpot spelers te inspireren. Zijn motto: Laat je fantasie de vrije loop, dan is alles te koop. Bekijk hier al zijn gouden tips.