Op1

Martin van Rijn tijdelijk lijsttrekker CDA

Het CDA heeft een tijdelijke oplossing gevonden voor het probleem rond de lijsttrekkersverkiezing. Oud-minister Martin van Rijn (PvdA) is bereid gevonden voorlopig lijsttrekker van de christendemocraten te zijn.

“Het gaat om een vastgestelde periode van enkele dagen, om deze periode van interne crisis door te komen”, zegt CDA-voorzitter Rutger Ploum. “Partijpolitieke kleur doet er daarbij even niet toe. Wij zijn Martin ontzettend dankbaar dat hij deze taak op zich wil nemen.”

Van Rijn wil het CDA naar eigen zeggen zakelijk leiden, zonder politiek gevoelige uitspraken te doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik snap hier niks van. Ik ken Martin niet anders dan een ras-VVD-er die na de zoveelste bezuiniging op de bejaardenzorg rustig staat toe te kijken hoe bij zijn eigen moeder de pis langs de enkels loopt omdat de 24-uurs luier het na 3 dagen heeft begeven.

Reageer