Op1 / Youtube

Curaçao gaat toeristengeluiden gebruiken om normale sfeer na te bootsen

De overheid van Curaçao gaat toeristen-geluiden inzetten om de sfeer van een normale zomer na te bootsen. De maatregel moet met name demonstranten van Curaçao het idee geven dat er niets geks aan de hand is.

“Rolkoffers die over de straat kletteren, ananasverkopers die toeristen aanspreken op het strand, jengelende Nederlandse kinderen die een frikandel speciaal willen, we hebben een heel breed scala aan hyperrealistische geluiden”, vertelt premier Eugene Rhuggenaath. “Hiermee hopen we dat de rust op straat snel terugkeert. We gaan gewoon weer open jongens.”

De premier denkt er ook over om de toeristen-geluiden onder eerder verspreidde filmpjes van de rellen op de sociale media te zetten. “Als toeristen dan de beelden zien, komen ze wel weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Willen jullie je niet aansluiten bij China? Wij zijn een heel tof land waar je kan zeggen wat je wil (in het strafkamp dan).
Hebben jullie nog bodemschatten?

Reageer
gravatar

Ja ja, sinds de semi-onafhankelijkheid van de Antillen gaat het fout. Heel Nederland weet dat het op die eilanden een corrupte boel is. De 650 miljoen die al eerder is gegeven door Nederland is, voor het grootste gedeelte, verdwenen in de zakken van de gezaghebbende.

Dat Curaçao toeristengeluiden gebruikt om normale sfeer na te bootsen is typisch een oplossing wat je kunt verwachten van de Antilliaanse gezaghebbende.

Elkaar voor de gek houden is de norm.

De leus ‘Black lives matter’ is tussen zwarten onderling niet van toepassing. De witten moeten het oplossen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Sexpoppen op het strand leggen, ziet er ook wel leuk uit!

Is ergens al eens mee geëxperimenteerd, op een tribune ofzo.

Tip: Gedeeltelijk vullen met water, anders waaien ze weg!
Zeker met Jumbojets.

Reageer