Studio Speld

Tim (19) heeft nieuw nummer maar z’n moeder wil het maar niet geloven

De 19-jarige Tim heeft een nieuw telefoonnummer, maar vooralsnog beleeft hij er weinig plezier aan. Z’n eigen moeder weigert namelijk te geloven dat hij van nummer is gewisseld. Ze scheldt hem al dagen de huid vol.

+31648177781
Hey mam, je zoon hier. Ik heb een nieuw nummer. Oude kun je verwijderen.

Moeder Tim
Haha ja dag. Ik zag vanochtend op Dumpert nog precies zoiets als dit. Je kunt de tering krijgen!

+31648177781
Mam wtf….doe even normaal.

Moeder Tim
Weet je wat je zou moeten doen: werk zoeken. Via Indeed bijvoorbeeld. Ga desnoods in de kassen werken. Schorem!

+31648177781
Volgens mij is er beetje sprake van een misverstand, is alles oké?

Moeder Tim
En dan ook nog het lef hebben om ‘empathie’ te tonen, tyfuslijer. Oude mensen chanteren. Ik vind jou het laagste van het laagste weet je dat!

+31648177781
Heb ik iets misdaan? Waar heb je het over?

Moeder Tim
Jij bent gewoon een vieze oplichter. Hoe heet mijn zoon dan?

+31648177781
Tim

Moeder Tim
Is ook bijna niet fout te gokken. En hoe heet je vader?

+31648177781
Richard

Moeder Tim
Jij vies vuil stuk vreten. Je bent helemaal in m’n leven gedoken of niet? Ik kreeg al een melding dat iemand m’n LinkedIn-profiel had bekeken. Is dat ook weer opgehelderd.

+31648177781
In je leven gedoken? Ik heb 18 jaar lang bij je in huis gewoond.

Moeder Tim
Ja doei.

+31648177781
Mam zou je willen stoppen onze gesprekken op Dumpert te zetten. Het is niet wat je denkt

Moeder Tim
Ik laat me niet commanderen door een oplichter.

+31648177781
Oke laat maar. Ik probeer eerst papa wel even toe te voegen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dacht dat Tim ging zeggen “Oke laat maar. Ik probeer pap we toe te voegen zodat ik hem even kan vragen een rekening voor me te betalen…”

Reageer
gravatar

De Gasthuiskerk te Zierikzee.

De 25e mei zat Tim in de Beuze met zijn vrienden en gettoblaster met rap. De tekst was subliem. “Fuck your mother fuck your sister.” Dit was achteraf waarschijnlijk geïnspireerd op George Floyd die door politie in de VS werd gewurgd. Ik hinderde me een beetje toen ik ze zag voetballen, ze trapten de bal keihard tegen het plafond van de overdekking. Alle planken zaten half los of waren er al uit. Ik dacht echter laat ik nou niet hun laatste pleziertje afpakken door wat te zeggen. Rekening houdend met de asociale familie. De quarantaine begon af te lopen, de middenstand was zenuwachtig.
Wat later werd ik aangehouden nadat iemand me zijn ellende vertelde over familie.
Er stond op de straat een man, hij zei tegen zijn gesprekspartner die met zijn rug naar me toe stond: ‘Ja ik ben jarig geweest… De tijd gaat snel… We worden al wat ouder… Ik ga van de week op vakantie naar Spanje… We hebben weer toestemming gekregen 50 huizen te bouwen aan de Rampweg.’
Op dat moment werd het me te veel, en sprak ik hem aan. (Nadat de gemeente Schouwen-Duiveland hier alles uitverkocht heeft voor het geld, sluiten ze gewoon de deuren voor iedere dienst. De commercialisering met toerisme als melkkoe staat op hetzelfde stompzinnige vlak als het vandalisme in de Beuze van de Gasthuiskerk in Zierikzee).
Hij stond niet erg open voor een gesprek, ik werd kwaad over het materialisme, en ik zei: ‘Fijn dat je op vakantie kan naar Spanje want hier heb je het verpest. Hoe denk je dat dit na je dood verder moet? (Want daar denken ze nooit over na.) Dan begint de ellende pas, ieder huis is al je dood. Zijn vrouw nam hem even later mee: ‘Hier gaan we niet mee praten.’ Ik vertrok toen maar en ging ergens anders zitten.
Daar werd ik door 2 politiemensen gearresteerd voor bedreiging. Ik bracht een nacht in de cel door. Vingerafdrukken, foto’s enz. De politie loopt voor die mensen tamelijk hard, daarom zeggen ze altijd ‘je doet er toch niks aan’.

Even bellen.

Reageer