NOS

NOS-journalist vraagt waarom alles weer open mag terwijl niemand zich aan de regels houdt

Na de persconferentie van vanavond mocht ook de NOS een vraag stellen. De journalist van dienst vroeg waarom alles weer open mag terwijl niemand zich aan de regels heeft gehouden.

“Meneer Rutte”, begon journalist Albert Bos de gewraakte vraag. “Al wekenlang houden Nederlanders zich schofterig slecht aan de maatregelen, en wat krijgen mensen als straf? Alles mag weer open. Hoe rijmt u dat met elkaar?”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik keek eigenlijk alleen om Irma Sluis weer te mogen zien. Helaas werd ze af en toe gewisseld door een andere dame. En ook helaas zijn er voorlopig geen dagelijkse of wekelijkse uitzendingen van Rutte en zijn maatje meer.

Ik ga daarom een actie starten om elke dag Irma op de televisie te zien gebaren, al zou het maar tien minuten zijn. Desnoods ga ik op mijn eentje op het Malieveld staan.

Reageer
gravatar

Irma moet gewoon ELKE DAG weer een keertje de hamster doen!
Dat zal die aso’s leren!

Of beter, bij elk nieuw aso-thema een nieuwe vertoning!

gravatar

Laat Irma Sluis elke ochtend een kwartiertje gebarentaal cursus geven op TV. IPV Nederland in beweging, want gebaren is ook beweging, of ipv max geheugentrainer, want je moet een goed geheugen hebben om die gebaren te kunnen onthouden.

gravatar

Mijn lieve schat, Nou je het over een schoenverkoopster hebt, wil ik opmerken dat heel veel kassadames en -jongens besmet zijn met Covid-19. Ze zijn achter plexiglas geplaatst om klanten niet te besmetten.
xxx

gravatar

Irma Sluis heeft met verve haar corona-beleid verdedigd via gebarentaal. Van de twee heren die dat moesten vertalen in gesproken woord, deed de Jonge het redelijk, maar Rutte was weinig overtuigend; hij straalde duidelijk ongeloof uit.