Studio Speld

Djokovic deelt gevoelige tik uit aan Federer in aantal covid-besmettingen

Het tennisseizoen is amper hervat of Novak Djokovic heeft zijn rivaal Roger Federer al een gevoelige tik uitgedeeld door zijn eerste covid-besmetting van het seizoen op zijn naam te schrijven. Federer staat nog steeds op nul.

Djokovic is met zijn kersverse besmetting lijstaanvoerder. Daar komt nog eens bij dat hij geen besmettingen van vorig seizoen hoeft te verdedigen en eigenlijk alleen nog maar kan uitlopen op de concurrentie. Als je zijn bij elkaar gefeeste infecties naast die van Federer legt, zie je een schier onoverkomelijk verschil tussen de twee. Ook Nadal lijkt niet bij machte om Djokovic bij te halen, omdat hij vooralsnog weigert te vliegen.

Federer lijkt de hoop om zijn eeuwige rivaal nog in te halen te hebben opgegeven, aangezien hij dit jaar niet meer op de baan staat met grote hoeveelheden op elkaar gepakt publiek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *