NOS / Youtube

Hooligans willen demonstreren tegen openbare orde

Nederlandse hooligans hebben een demonstratie aangekondigd tegen de openbare orde. De relschoppers willen in verschillende steden protesteren tegen een ordentelijk verloop van het maatschappelijk verkeer.

Verschillende burgemeesters hebben al aangekondigd de demonstratie te verbieden, omdat de openbare orde in gevaar is. “Maar dat is júíst waartegen we willen demonstreren”, zegt een verbijsterde voorman van de hooligans. “Dat is precies het punt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu u “ruïneren” zegt denk ik aan urineren. Ik heb dat best vaak als in een stad loop, dat ik daar aandrang toe heb. Gewoon zo’n basaal mensendingetje, u weet wel. Maar ik mag mezelf toch niet laten gaan. En we heeft die regel bedacht? Juist ja, die vermaledijde OO! Een mensenrechtenschender waar zelfs Jaap van Dissel bij verbleekt.

gravatar

Hebben al die Nederlandse hooligans misschien in hun jeugdjaren stage gelopen bij de harde kern van ADO Den Haag? Dat zou kunnen verklaren hoe het kan dat ze het spoor volledig bijster zijn.

Van doorsnee Hagenezen Is bekend dat ze niet het buskruit hebben uitgevonden. 🛸🛸🐵⚽️🚧