paparazzza / Shutterstock

Boek Bolton bevat schokkende onthulling: Trump blijkt malafide idioot

Het aanstaande boek van de voormalige veiligheidsadviseur John Bolton over zijn tijd in het Witte Huis bevat een schokkende onthulling. De naar buiten toe zo integere en eloquente president Trump blijkt achter gesloten deur een malafide mafkees die rechtsgang voortdurend belemmert.

Democraat Ben Parrel heeft vol ongeloof het boek van Bolton gelezen. “Ineens zien we een heel andere kant van Trump. Ik denk dat dit gigantische gevolgen gaat hebben. Als mensen zouden weten wat een incompetente idioot Trump eigenlijk is, zou hij niet lang meer aan de macht zijn, denk ik. Heel belangrijk dat dit boek nu is geschreven.”

Meer mensen reageren geschokt op de onthullingen. “De man komt op mij over als een bekwame president met moreel aanzien die de rechtsstaat altijd hoog in het vaandel heeft. Dat hij voor zijn eigen electorale gewin buitenlandse inmenging actief zocht, nee dat had ik nooit gedacht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *