NOS / Youtube.com

Rutte brengt fouten onder in portefeuille De Jonge

Waardering blijft bij premier

De portefeuille van minister Hugo de Jonge wordt uitgebreid met alle fouten die zijn gemaakt en nog zullen worden gemaakt bij de bestrijding van het coronavirus. Dat heeft premier Mark Rutte bekendgemaakt.

“We hebben wat geschoven met de portefeuilles”, kondigde Rutte aan. “De verkeerde inschattingen vallen vanaf nu onder Hugo’s verantwoordelijkheid. De waardering voor de algehele aanpak blijft bij mij.”

Rutte hoopt met de wijziging duidelijkheid te creëren voor Tweede Kamer en journalisten. De Jonge is naar verluidt enthousiast dat zijn takenpakket opnieuw is uitgebreid. De premier heeft hem op het hart gedrukt dat hij dankzij de aanvulling nóg zichtbaarder is.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het Jongetje (zo noem ik hem altijd, ha-ha-ha) draagt STOMME schoenen en is bovenal van het CDA.

Wij van de VVD staan er trouwens goed voor in de peilingen.
Heb ik goed gedaan hè?

Hee, groetjes!
Mark

Reageer