WNL / YT

Mona Keijzer baalt van ontbreken serieuze tegenstand na afhaken Hoekstra

Mona Keijzer is teleurgesteld in het afhaken van Wopke Hoekstra in de strijd om het CDA-lijsttrekkerschap. Ze zegt dat ze liever de strijd zou zijn aangegaan met een serieuze tegenkandidaat, dan het lijsttrekkerschap in haar schoot geworpen te krijgen.

“Het is natuurlijk een eer om straks lijsttrekker te zijn, maar liever had ik een beetje geweten waar ik sta”, zegt Keijzer. “Steunt het CDA me echt, of is het armoe troef en hebben ze daarom maar voor mij gekozen? Daar kom ik nu nooit meer achter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat wordt er toch weinig gereageerd op dit artikel. Nou, dan typ ik hier maar wat. Koning, keizer, admiraal: Mona kennen ze allemaal. Succes met je programma!

Reageer