Instagram

F-Side naar rechter om de tyfus voor Sneijder af te dwingen

De F-Side daagt Wesley Sneijder voor de rechter. De harde kern van Ajax-supporters eist dat de oud-speler de tyfus krijgt.

“In ons schrijven van maandag 15 juni jongstleden hebben wij duidelijk kenbaar gemaakt dat de heer Sneijder persona non grata was in Amsterdam. Het was hem niet toegestaan zich boven de N201 te vertonen, op straffe van de tyfus”, schrijft de F-Side in een nieuwe verklaring. “Nu de heer Sneijder blijkens een video zich niet aan genoemde voorwaarden heeft gehouden, rest ons geen andere optie dan betreffende straf via de rechter af te dwingen.”

De rechtbank in Utrecht doet over twee weken uitspraak.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *