Shutterstock / Steve Photography

Jacob en Gert gaan dit jaar op tramvakantie

Geen verre reis deze zomer voor Jacob (21) en Gert (23). De twee vrienden gaan voor het eerst op tramvakantie.

“We zitten nog een beetje te twijfelen over de precieze bestemming”, legt Jacob uit. “Ik wil graag richting het zuiden trekken, met tram 5. Maar Gert wilde altijd al een trip doen van west naar oost met lijn 19. Is wel iets minder mooi, maar in Diemen en Betondorp is alles wel lekker goedkoop. Lastige overweging”

Volgens Jacob kwamen de twee vrienden op het idee van een tramvakantie toen ze een aanbieding zagen van het GVB. “Je kunt dus met één kaartje een uur lang gebruikmaken van alle trams. Hartstikke goede deal, je kunt overstappen zo vaak je wilt. En als een halte niet bevalt, reis je gewoon door naar de volgende.”

Gert heeft alvast veel zin in de vakantie: “Inchecken gaat heel makkelijk en je bent supersnel op je bestemming. En dankzij de grote ramen kun je al genieten van de omgeving terwijl je nog onderweg bent, echt alsof je er middenin zit. Heel gaaf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

machtig mooi man !

zo ben ik zelf trem sputter ,dat is ook veel goed koper .
ga ik met me klap stoel bij een kruis punt zitten en dan alle modellen met me foon foto graferen .

Reageer
gravatar

Zo ben ik een trolley-spotter, wat lekker rustig is, want ik zit al dagen bij het Centraal Station in Amsterdam en ik heb nog niets hoeven fotograferen.

gravatar

@Amsterdammertje, daarvoor moet je dan ook in Arnhem zijn. Of probeer Solingen, Esslingen of een behoorlijk deel van de Zwitserse grote steden. Ook zeer de moeite waard.